Showroom Sovella Nederland BV uitgebreidt

Wagenpark Sovella Nederland uitgebreidt

Het wagenpark van Sovella Nederland BV is uitgebreidt met een Nissan NV400 bestelbus.

 

Sovella Nederland heeft geinvesteerd in een nieuwe bestelbus van het merk Nissan. De Nissan NV400 geeft Sovella Nederland meer laadcapaciteit voor het wegbrengen van goederen binnen en buiten de regio.

De Nissan NV400 is geleverd door Autobedrijf Cas Lamens uit Berkel en Rodenrijs. Het aanbrengen van de bedrijfsnaam en kleuren is uitgevoerd door Impressed Drukwerk uit Pijnacker.

Sovella Nederland BV sponsor Hockeyteam 'Power Rockets'

Het jeugdige damesteam van HC Pijnacker is een opvallende verschijning op de hockeyvelden. De jonge talenten van de Hockeyclub lopen in een zeer opvallend paars met roze Sovella Nederland tenue.

 

 

Het team, de zelfbenoemde 'Power Rockets', zijn voorzien van paarse shirts en truien met een roze teamnaam en het Sovella Nederland logo. De dames waren zeer enthousiast en verheugd met de nieuwe kleding. De eerste wedstrijd van het seizoen eindigde in een gelijkspel tegen een sterke tegenstander.

 

 

Aanpassing model concept tafel en concept zwengel tafel

De vertrouwde Sovella/Treston concept werktafel heeft een upgrade gekregen. Dit geldt voor het 'hoogte instelbaar' model en het model met de handmatige hoogteverstelling dmv zwengel.

De upgrade zat al een tijdje in de lucht, maar nu worden de eerste modellen uitgeleverd. Uiterlijk veranderd er weinig aan deze oerdegelijk tafelmodel, echter is de omgezette voorlijst vervangen voor 2 horizontale u-profielen. Hierdoor wordt het gewicht op het tafelblad beter verdeeld en is het eenvoudiger om accessoires onder het tafelblad te bevestigen. 

 

Assemblagebedrijf kiest voor assemblage oplossingen Sovella Nederland

Een toonaangevend assemblagebedrijf, gespecialiseerd in entertainment producten kiest voor de assemblage oplossingen van Sovella Nederland BV. 

Veranderende functionaliteit is de doorslaggevende factor geweest om te kiezen voor de werktafels en productielijnen van Sovella Nederland BV. De te assembleren producten veranderen per week. De concept werktafels zijn voorzien van perfo zuilen. Aan deze geperforeerde zuilen worden uitwisselbare accessoires gehangen zoals opslagbakjes, legborden en geperforeerde panelen.

De goederen worden aangeleverd door een 2Bin systeem direct bij de werkplek en via trolleys nabij de werkplek. Nagenoeg elke serie kan zo in perfect worden voorbereidt door het magazijn. Dit verminderd de kans op fouten en verhoogd de efficiëncy op de werkplek.

De concept werktafels vervangen de momenteel platte werktafels. Niet alleen de afmeting van de tafel wordt aanzienlijk kleiner, ook alle benodigde producten worden op standaard plekken gehangen, afhankelijk van het te produceren item.

Alle werktafels worden voorzien van TNL900 LED verlichting. Deze dimbare verlichting zorgt voor de ideale lichtsterkte voor zowel grote als kleine handelingen.

 

Sovella Nederland exposeert op de Webwinkel vakdagen 2019

Bezoekt u ook de komende Editie van de Webwinkel vakdagen? De Webwinkel vakdagen is namelijk de meest toonaangevende beurs op het gebied van logistiek en e-commerce. Een must see voor webshops en e-commerce bedrijven. Uiteraard kunt u ook Sovella Nederland BV vinden op deze beurs.

Laat u inspireren door sprekers van de meest toonaangevende bedrijven in de wereld. De webwinkel vakdagen is namelijk de meest gespecialiseerde beurs op het gebied van logistiek en e-commerce. De beursvloer is 2 dagen lang bruisend van informatie en inspiratie.

Sovella Nederland BV presenteert met trots de onze lijn met efficiënte en ergonomische werkplekken en werkplekoplossingen. Bent u op zoek naar inpaktafels, kartontrolleys en ergonomische oplossingen? Bezoek Sovella Nederland BV dan op stand 165, vlakbij markplaats.

Aanmelden voor de beurs kan hier: https://www.webwinkelvakdagen.nl/nl/de-beurs/aanmelden-bezoekers#no-back 

 

Showroom is weer geopend

De Sovella Nederland BV showroom is vanaf deze week weer geopend.

In verband met de World of Technology & Science beurs in Utrecht was onze showroom tijdelijk gesloten. Vanaf deze week is de showroom weer geopend.

Wilt u onze showroom bezoeken? Maak dan een afspraak met onze afdeling verkoop en advies. U kunt ons telefonisch en per email bereiken hiervoor.

Showroom Sovella Nederland BV tijdelijk gesloten

De Sovella Nederland BV showroom is Pijnacker is tijdelijk niet te bezoeken in verband met de WoTS beurs in Utrecht.

Sovella Nederland exposeert op de World of Technology and Science in de Jaarbeurs Utrecht. Deze beurs is een toonaangevende beurs op het gebied van innovatieve technology en wetenschap. Doordat diverse showroom modellen worden getoond op deze beurs, is de showroom niet volledig en geeft geen goed inzicht in de mogelijkheden die ons systeem biedt.

Vanaf 8 oktober is onze showroom weer geheel geopend. Wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op met onze sales-afdeling via info@sovella.nl of 015-3694170

Ergonomie belangrijk in telefoon reparatie branch

In de hedendaagse markt is het gebruik van de telefoon de normaalste zaak van de wereld. Echter gaan telefoons ook vaak kapot en dienen gerepareerd te worden. 

Ook in deze branche is het Sovella/Treston concept goed vertegenwoordigt. Om kwaliteit te waarborgen zijn er diverse toonaangevende refurbishment bedrijven die gebruik maken van onze (ESD) veilige werktafels. Naast het repareren en het vervangen van onderdelen worden de toestellen schoongemaakt, ge-update, en verpakt om naar de gebruiker verzonden te worden. 

Ergonomie

Doordat deze branche explosief is gegroeid, is er een steeds grotere vraag naar efficiënte en ergonomische werkplekken voor deze medewerkers. Door het toepassen van goede stoelen en doordachte werktafels kunnen al deze werkzaamheden plaatsvinden op één werktafel.

Sovella Treston LMT (Lichte Motor Tafel)

De Sovella Treston Lichte motor tafel is zeer geschikt voor deze toepassing. Wist u dat deze ook standaard ESD-veilig leverbaar is? De tafel is eenvoudig motorisch op hoogte instelbaar en standaard te voorzien van het Sovella Treston® perfo zuilen systeem. Door het inklikken van accessoires stelt u zo de meest optimale werktafel samen voor dit type werkzaamheden. 

 • Gebruik een geperforeerd paneel voor het ophangen van uw gereedschappen
 • Energierails voor het opladen en testen van uw producten
 • Een meetopstand voor documentatie en testapparatuur
 • Voor werkzaamheden met kleine onderdelen raden wij goede verlichting aan van 4.000k of 6.500k, met mimimaal 750 lux p/m1.

Met het Sovella systeem bepaald u zelf wat er op een tafel wordt ingeklikt. Naderhand aanpassen? Geen probleem!

Sovella Nederland BV presenteert: De moderne werkplek

Op de komende editie van de WOTS (World of Technology Science) in de jaarbeurs Utrecht introduceert Sovella Nederland een totaalconcept genaamd 'De moderne werkplek'.

De moderne werkplek is heel veelzijdig. De taken moeten efficiënt uitgevoerd kunnen worden., onder optimale arbo-technische voorwaarden. Daarnaast worden alle producten, producten en gebruiksvoorwerpen overzichtelijk opgeborgen volgens de Lean Six Sigma methode. 

Sovella Nederland BV zal op de World of Science en Technology een moderne werkplek presenteren op onze stand. Hierbij presenteren bij de laatste ontwikkelingen op het gebied van het moderne werken en gaan wij graag het gesprek aan wat de concepten van Sovella Nederland BV kan betekenen voor uw organisatie.

De WOTS vindt plaats van 2 t/m 5 oktober in de Jaarbeurs Utrecht. voor meer informatie bezoek www.wots.nl

 

 

 

Vakantiesluiting Sovella Nederland

Sovella Nederland BV is van 23 juli 2018 tot 3 augustus 2018 gesloten in verband met de zomervakantie. Uiteraard zijn wij wel bereikbaar en emails worden beantwoord.

 

Voor aanvragen kunt u contact opnemen met ons via telefoonnummer 06-528 38 509 of u kunt een email sturen naar rbu@sovella.nl. Wij zullen dan contact met u opnemen.

Namens alle medewerkers van Sovella Nederland BV wensen wij u een prettige zomervakantie.

Orange Planet en Sovella vinden elkaar op Empack

DONGEN/UTRECHT - Een vruchtbare ontmoeting tussen Orange Planet en Sovella op Empack 2018 die onlangs plaatsvond in Utrecht. Tijdens deze beurs raakten Orange Planet-directeur Ralf Witlox en projectmanager Raymond Burger van Sovella met elkaar aan de praat. Dat resulteerde in de levering van een Sovella-inpaktafel aan de Dongense groothandel die actief is in de ‘homeshopping’-branche

Het assortiment van Orange Planet bestaat uit allerlei zaken op het gebied van gezondheid, beauty, fitness en huishouden. Maar al die Abtronics, Candy Lipz en Rock Gyms moeten natuurlijk ook verzonden worden.

Bijvoorbeeld  naar bedrijven als Wehkamp, Bol.com en Coolblue. Ralf Witlox daarover: “Onze klanten mogen erop rekenen dat de producten die ze van Orange Planet ontvangen goed ingepakt worden aangeleverd. Om die service verder te optimaliseren waren we op zoek naar een manier om ons verpakkingsproces nog efficiënter in te richten. De inpaktafel van Sovella voldoet wat dat betreft aan al onze wensen. Ook heel belangrijk: de gezondheid en fysieke gesteldheid van onze werknemers. Door deze ergonomisch verantwoorde inpaktafel nemen ze een betere houding aan hetgeen de kans op bijvoorbeeld rugklachten aanmerkelijk doet afnemen.”

Sovella Nederland BV is al ruim 55 jaar actief in het leveren van Treston- en Sovella- werkplekoplossingen voor logistiek Nederland. Raymond Burger is enthousiast over de levering aan Orange Planet die plaatsvond vanuit het distributiecentrum in Pijnacker: “Onze oplossingen zijn gericht op het efficiënt en ergonomisch kunnen uitvoeren van de werkzaamheden. De werk/inpaktafel is in overleg met de medewerkers van Orange Planet op locatie gemonteerd en geconfigureerd zodat iedereen er prettig aan kan werken.

Op deze inpaktafel liggen alle benodigde goederen en hulpmiddelen binnen handbereik. Hiermee verkorten we de verwerkingstijd van orders. Deze optimalisatie van de inpakafdeling komt ten goede aan de kwaliteit en service die Orange Planet biedt. Sovella is blij dat het hieraan een bijdrage heeft kunnen leveren en kijkt uit naar toekomstige leveringen.”

 

Gratis ESD handboek

Het Treston ESD-handboek met stappenplan is nu gratis te downloaden.

Er heerst vaak onduidelijkheid over ESD-veilig werken volgens de NEN-EN-IEC 61340-5-1:2016. Er is over het algemeen weinig kennis over hoe en waarom het zo belangrijk is.

Vanaf vandaag is het Treston ESD-handboek te downloaden vanaf onze catalogus pagina

In dit handboek waarin de stappen beschreven zijn om te werken volgens de norm en waarom dit zo belangrijk is voor de kwaliteit van uw producten.

Mocht u aanvullende vragen hebben, dan beantwoorden wij deze uiteraard graag.

Sterk groeiende LDV-er kiest voor Sovella Nederland BV

Een sterk groeiende logistiek dienstverlener kiest voor de concept werkplekken van Sovella Nederland BV voor het inrichten van diverse logistieke, VAS en assemblage werkzaamheden.

De keuze voor de Treston werkplaatsinrichting van Sovella Nederland BV is voortgekomen uit een tender, waarbij de kwaliteit en mogelijkheden van de werkplaatsinrichting centraal stond.

Het gunnen van de opdracht kwam volgens de LVD-er vooral door de specifiek aangeboden oplossingen, de duurzaamheid van de producten en de uniformiteit van de verschillende werkstations. 

Als onderstel is de keuze gevallen op de Treston concept werktafel, waarbij, afhankelijk van de specifieke afdeling HPL werktafelbladen of ESD-veilige tafelbladen op geplaatst worden. 

Elke werktafel is voorzien van het modulaire perfo zuilen systeem, waaraan taakspecifieke accessoires zoals lean borden, legborden en verlichting wordt geplaatst.

De klant heeft ook gekozen voor de Treston NaturLite TNL900 LED armatuur. Dit innovatieve LED-armatuur is standaard dimbaar en is instelbaar in diepte, hoogte en hoek. 

 

Treston 3D configurator uitgebreid

De Treston 3D werktafel configurator is uitgebreid met enkele nieuwe tafelmodellen en accessoires. 

Heeft u de 3D configurator al uitgeprobeerd? Op onze website www.sovella.nl vindt u op de hoofdpagina een link naar de Treston 3D configurator. Met deze handige tool kan u eenvoudig online een werktafel samenstellen en een vrijblijvende offerte aanvragen bij Sovella Nederland BV.

Stel in 5 stappen uw ideale werktafel samen. Hierbij kunt u kiezen tussen diverse ergonomische modellen, tafelblad afmetingen, accessoires, werkplekverlichting, stoelen en trolleys. 

Er zijn 2 nieuwe modellen toegevoegd aan de configurator: De TPH918 inpaktafel en de Treston concept inpaktafel.

Bekijk deze korte instructie: https://www.youtube.com/watch?v=ZWJXVLRNIgc op youtube voor meer informatie en een demonstratie over onze Treston 3D configurator. 

U kunt onze Treston 3D configurator hier vinden: http://3d.treston.us/?duid=sovned

Mocht u aan de hand van de 3D configurator nog vragen hebben, neem dan contact op met Sovella Nederland BV. 

Internationale bouwmarkt kiest voor Sovella Nederland BV

Pijnacker 4 mei 2018 - Een groot internationaal bedrijf, gespecialiseerd in bouwmaterialen voor de particuliere markt kiest voor de Treston concept werk- en inpaktafels en trolleys.

De uitgebreide modulaire inhaakbare accessoires en ergonomische hulpmiddelen zijn uiteindelijk doorslaggevend geweest voor de keuze voor de producten en service van Sovella Nederland BV.

De bouwmarkt heeft specifiek gekozen om lean te werken. Dit wordt op de inpaktafels geïmplementeerd door accessoires zoals inhaakbare perfo panelen en gereedschaps haken.

Daarnaast zijn er diverse ICT Accessoires geplaatst, waar de labelprinter, A4 printer en computers op worden gehangen. Hierdoor ontstaat een volledig functionele inpaktafel.

RVS tafelbladen

Enkele inpaktafels worden voorzien van een unit met vouwkarton om de goederen efficiënt te kunnen verpakken. Specifiek daarvoor wordt het tafelblad voorzien van een RVS toplaag, zodat daar makkelijk op gesneden kan worden.

Er is ook gekozen voor een trolley met snij-unit, specifiek voor opvul en inpakmateriaal, wat flexibel over de inpakafdeling verplaatst dient te worden.

Sovella Nederland BV exposeert op WOTS 2018

Sovella Nederland BV zal exposeren op de World of Technology & Science 2018, jaarbeurs Utrecht.

De beurzen World of Technology & Science en Industrial Processing zijn geïntegreerd in 1 beurs. World of Technology & Science 2018. WoTS bestaat uit vijf generieke titels: World of Automation, World of Laboratory, World of Motion & Drives, World of Electronics en Industrial Processing. Met deze indeling krijgen de branches hun eigen identiteit, expositieprogramma en richten zij zich op hun eigen bezoekersdoelgroepen met interactieve beursprojecten en aansprekende en actuele seminaronderwerpen.

Sovella Nederland BV zal exposeren in de World of Electronics sectie en zal diverse innovaties presenteren. De focus wordt gelegd op de perfecte harmonie van Lean, Ergonomisch en ESD-veilig werken. Sovella Nederland BV is gespecialiseerd in het leveren van werkplaatsmeubilair van de merken GWS, Sovella en Treston.

De beurs vindt plaats van 2 t/m 5 oktober 2018.

 

 

High Tech assemblage bedrijf kiest voor Sovella Nederland BV

Een vooraanstaand high tech assemblage bedrijf heeft gekozen voor het uitbreiden van de bestaande werkplaats met Treston werktafels en stellingen van Sovella Nederland BV.

 

Het bedrijf is gespecialiseerd in hoog geavanceerde radarsystemen die zorgen voor de veiligheid rondom luchthavens en evenementen. 

De werkplaatsinrichting moest ergonomisch zijn, maar wel aansluitend op de grote diversiteit van producten die worden geproduceerd. Er is dus gekozen voor de motorisch op hoogte verstelbare werktafel van Treston. De motortafel is uitgerust met een ladekast en perfo panelen op zwenkarm om zo eenvoudig de gereedschappen bij het product te houden. 

Ook is er gekozen voor Treston heavy duty opslagstellingen en afsluitbare industriekasten voor het netjes en overzichtelijk opslaan van het meetapparatuur. 

Het eerste deel van het project is uitgevoerd in 2016, de uitbouw is gerealiseerd in week 12.

Mogen wij even voorstellen: De Treston NaturLite

De volgende stap in ergonomisch en arbo-verantwoord werken wordt gedurende de komende editie van de Technishow gepresenteerd door Sovella Nederland BV.

De Treston NaturLite is een échte innovatie op het gebied van werkplaatsinrichting. 4 Aparte armaturen, zeer veel verstelmogelijkheden. Met onze modellen is het mogelijk om de hoogte, hoek, diepte, lichtsterkte en lichtkleur eenvoudig in te stellen. 

Bedien de NaturLite Plus met uw smartphone of afstandsbediening. Optimale ergonomie is nu binnen handbereik.

Bezoek Sovella Nederland BV op de komende Technishow 2018, 20 t/m 23 maart in de Jaarbeurs Utrecht. Uiteraard laten wij u graag de mogelijkheden zien van de NaturLite. U kunt ook alvast deze korte animatie bekijken: https://www.youtube.com/watch?v=4yuOGLkpIg8&t=9s

U vindt ons in hal 11 stand G.048.

Sovella Nederland BV exposeert op Empack 2018

Sovella Nederland BV exposeert op de komende editie van de Empack in de Jaarbeurs - Utrecht.

Op 10 t/m 12 april 2018 wordt de Empack 2018 gehouden. De Empack is een beurs gericht op de verpakkingsindustrie. Gedurende de beurs kunt u zaken bespreken, nieuwe innovaties ontdekken, netwerken en uw kennis vergroten. Onder de exposanten vindt u bedrijven die gespecialiseerd zijn in het leveren van verpakkingsoplossingen. 

Sovella Nederland BV levert werktafels en stand-alone werkstations waar quality controle en inpakwerkzaamheden op plaatsvinden. In de praktijk in er behoefte aan ergonomische oplossingen waaraan operators en inpakkers veilig, efficiënt en lean kunnen werken. 

Op onze stand vindt u de laatste innovaties op het gebied van deze belangrijke punten en kunt u ervaren hoe makkelijk het is om een werkstation te configureren voor deze doeleinden.

Via deze link kunt u aanmelden voor bezoek: https://registration.n200.com/survey/3jgyddc1p1oax/start?translation=1y3e4bjlh3me0

Wij verwelkomen u graag op onze stand G215

 

Sovella Nederland BV showroom uitgebreid met de Treston LMT werktafels

Sovella Nederland BV heeft een primeur: Vanaf nu is de Treston LMT (Light Motor Table) te bezichtigen in de showroom van Sovella Nederland BV in Pijnacker. 

De LMT is een nieuwe werktafelmodel in de Treston lijn. Naar de Concept, Workshop, Towerline, TP en TPH werktafels, is de LMT een ergonomische oplossing specifiek voor lichte assemblage en reparatie werkzaamheden.

De LMT heeft een bescheiden draagvermogen van 150 kg gelijkmatig verdeeld, echter is de motorische hoogteverstelling ongeëvenaard, namelijk van 62 cm tot 1.200 mm. Hiermee kan er eenvoudig een  combinatie worden gemaakt tussen zit- en sta werkzaamheden.

Via deze korte impressie kunt u de mogelijkheden van de LMT motortafel bekijken.  https://www.youtube.com/watch?v=xYor_9O08nw

De werktafel kan worden uitgerust met perfo zuilen en er kan gebruik worden gemaakt van diverse Treston en Sovella accessoires. Uiteraard is de tafel volledig ESD-veilig leverbaar.

Onze zeer ruime showroom in Pijnacker is geopend tijdens kantooruren van maandag t/m vrijdag. Bel even voor het maken van een afspraak zodat onze adviseurs u de mogelijkheden van onze producten kunnen laten ervaren. 

 

 

Topdrukte op de Webwinkel Vakdagen 2018

De webwinkel vakdagen 2018 leverde topdrukte op.

De afgelopen editie van de webwinkel vakdagen gaat in de boeken als de drukst bezochte editie ooit. Naast het scala van inspirerende sprekers, was er veel aandacht voor standhouders, diensten en producten.

Op onze eigen stand, met Treston en Sovella inpaktafels, reparatietafels en RMA werktafels was het zeer druk over beide dagen heen. Er bleek veel interesse in effectief en ergonomisch inpakken. 

Onze stand voor volgend jaar is weer geboekt, dus Sovella Nederland BV zal present zijn op de Webwinkel Vakdagen 2019.

 

Bezoek Sovella Nederland BV op de komende editie van de Webwinkel Vakdagen 2018

Sovella Nederland BV is ook in 2018 weer aanwezig op de webwinkel vakdagen. Deze vakbeurs voor webshop en logistiek op gehouden op 24 en 25 januari, te Jaarbeurs Utrecht.

Op deze beurs kunt u de laatste nieuwtjes en innovaties op het gebied van logistiek beleven, naast inspirerende lezingen.

Sovella Nederland BV legt de nadruk op arbo verantwoord werken. Hierbij wordt gelet op diverse aspecten van ergonomie en efficiëntie. 

U kunt ons vinden op stand 147, waar wij u graag verwelkomen op onze stand vol met ergonomische inpaktafels, trolleys en RMA werktafels van ons merk Treston. 


Meldt u gratis aan via de website van de Webwinkel vakdagen. https://www.webwinkelvakdagen.nl/nl/de-beurs/aanmelden-bezoekers

Online retailer kiest Sovella Nederland B.V. voor het inrichten van XXL-winkels

Een grote bekende online retailer heeft enkele nieuwe winkels geopend in diverse grote steden. Sovella Nederland B.V. heeft hiervoor diverse opstellingen geleverd.

 

Als servicegericht bedrijf geeft de retailer de mogelijkheid om bestelde producten retour te brengen in de winkels. De retour gebrachte goederen worden gecontroleerd en beoordeeld op de Treston concept werktafel. 
De ruimtebesparende oplossing betreft Treston concept werktafels van 1.200x600 mm en zijn voorzien van 8 stroompunten en een legbord. De werktafels zijn al in 3 winkels geplaatst.

Ook is er gekozen voor de Treston ESD-veilige werktafel voor smartphone en tablet reparatie.

Er is gekozen voor de Treston concept werktafel omdat op sommige locaties de werktafels in het zicht staan van bezoekende klanten. De RMA ruimte en reparatie werktafels geven een laboratorium uitstraling terwijl de Treston accessoires zorgen voor een opgeruimde werkplek. 

 

Montage instructie video's Treston en Sovella concept werktafels

Het monteren van een Sovella / Treston werkstation is nu nog eenvoudiger met de Sovella Nederland BV montage instructie videos. U ziet binnen enkele stappen hoe het station in elkaar kan worden.

Er zijn specifieke videos voor:

 • Treston concept werktafels, 
 • Treston concept motorisch verstelbare werktafels
 • Treston concept verstelbare werktafels dmv inklapbare zwengel
 • Treston accessoires 
 • Treston legborden

Bezoek ons youtube kanaal voor meer informatie:

https://www.youtube.com/channel/UCq6bGeMLyGLOpXP0CYnkZ1Q

Voor technische kunt u uiteraard ook contact opnemen met onze advies en verkoopafdeling: 015-3694170

Uitbreiding Refurbish Laboratorium

Een bekend refurbishingbedrijf kiest voor het voortzetten van de samenwerking met Sovella Nederland BV. Dit bedrijf is gespecialiseerd in reviseren, repareren en schoonmaken van telefoons, pc’s en laptops.

De werktafels zijn specifiek geconfigureerd voor de werkzaamheden per afdeling. Daarbij is rekening gehouden met factoren zoals ergonomie en ESD-veiligheid. Sovella Nederland BV levert opnieuw Treston concept werktafels met handige accessoires zoals energierails, onze Pro-lite 28w verlichting, lean panelenbord en legborden.

In verband met microchip assemblage is ook gekozen voor de Sovella pro-lite verlichting, naast de standaard bedrijfsruimte verlichting.  De Sovella Pro-lite 28w zorgt voor rustige, trillingsarme en ergonomisch verantwoorde werkomgeving.

Treston/Sovella concept werktafelframes en accessoires voldoen standaard aan de IEC-EN-NEN 61340-5.

 

Snel een goede inpaktafel nodig voor de komende feestdagen?

De feestdagen komen eraan. Is uw webshop klaar de komende feestdagen en de piekmomenten? Niet alle webshops zijn op de juiste manier voorbereid op de komende maand. 

Klanten bestellen vaak op het laatste moment en verwachten van een goede webshop ervoor zorgt dat de bestelling tijdig verzonden wordt. Bij gebrek aan capaciteit of een efficiènte werkplek kan dit problemen opleveren. Als pakketjes niet op tijd worden verzonden, dan zijn klanten ook vaak de eerste die dat kenbaar maken via social media platforms en dergelijke.

Sovella Nederland BV, importeur van het Treston-Sovella systeem sinds 1963 is gespecialiseerd in het vlot uitleveren van arbo verantwoorde en efficiènte inpaktafels. Ons Treston systeem is modulair. Dit houdt in dat de accessoires aan de tafel op uw gewenste hoogte gehangen en geplaatst worden. 

De Treston concept werktafelframes en accessoires worden aangeleverd als eenvoudig bouwpakket, zodat uw organisatie meteen de tafels op de juiste manier kan opbouwen. Een flexibele werkhoogte en een brede keus aan accessoires zorgen hiervoor.

Neem gerust contact op met Sovella Nederland BV voor meer informatie over de inpaktafels die wij snel uit voorraad kunnen leveren. U kunt uiteraard ook onze showroom bezoeken in Pijnacker. 
 

 

Grote internationale groothandel kiest voor Sovella Nederland BV

De grootste internationaal opererende groothandel in watersportartikelen levert als groothandel meer dan 10.000 verschillende producten aan watersportwinkels door heel Europa. Alle goederen zullen op voorraad worden gehouden en verstuurd vanuit een nog in aanbouw zijnde magazijn in Heerenveen.

 

 

 

 

De grootste internationaal opererende groothandel in watersportartikelen levert als groothandel meer dan 10.000 verschillende producten aan watersportwinkels door heel Europa. Alle goederen zullen op voorraad worden gehouden en verstuurd vanuit een nog in aanbouw zijnde magazijn in Heerenveen.

Het pand van 6.000m2 is in de laatste fase van de nieuwbouw. De inpaktafels zijn volledig voorzien van diverse accessoires of IT overzichtelijk te plaatsen en op te hangen. Voor de beeldschermen en printers zijn maatwerk oplossingen geleverd. Een belangrijk punt was dat er voldoende ruimte was voor een printer, die vanaf 2 zijden gebruikt kan worden. 

Daarnaast zijn er voorzieningen om inpakgereedschappen lean op te hangen, kartonnen overzichtelijk op te bergen en specifieke legborden voor overige producten zoals folders en kortingsvouchers.

 

Vrijdagmiddagsluiting Sovella Nederland BV

In verband met een bedrijfsuitje is Sovella Nederland BV gesloten op 13-10-2017 vanaf 15:00. 

Vanaf maandagochtend 8:30 zijn wij weer telefonisch bereikbaar. U kunt altijd een email sturen naar info@sovella.nl, de email wordt wel gelezen en beantwoord.

Wij wensen u een prettig weekend.

In verband met een bedrijfsuitje is Sovella Nederland BV gesloten op 13-10-2017 vanaf 15:00. 

Vanaf maandagochtend 8:30 zijn wij weer telefonisch bereikbaar. U kunt altijd een email sturen naar info@sovella.nl, de email wordt wel gelezen en beantwoord.

Wij wensen u een prettig weekend.

Grote online retailer kiest opnieuw voor Sovella retour werktafels

Een grote online retailer heeft gekozen voor het uitbreiden van het aantal werkplekken met Treston concept werktafels. 

De configuratie wordt voorzien legborden, ICT accessoires en perfo panelen . De keuze voor deze werktafel is gebaseerd op de flexibiliteit en mogelijkheden die de Treston werktafels bieden met het perfo zuilen systeem. De werktafel is een kopie van de eerder geleverde retourtafels, die onderdeel waren van een 1000 punten verbeter- en leanproces.

De werktafels van Treston zijn voorzien van een HPL werktafelblad. Dit tafelblad is enkele mm dikker en voorzien van een duurzame toplaag en stootranden. De Treston concept werktafels kunnen ook eenvoudig flexibel worden ingezet als inpaktafel tijdens piekmomenten.

Ook is er gekozen voor de ergonomische Treston C30AL werkplaatsstoel en ergonomische noppenmatten om zo optimaal mogelijk efficiënt en arbo technisch verantwoord te werken.

Sovella Nederland BV is specialist in het engineeren en leveren van ergonomische, arbotechnisch verantwoorde en efficiënte werkplekken voor de logistieke branch. 

Werkplaatsstoelen – voor elke industriële en technische werkomgeving

High performance stoelen met optimaal gebruikers comfort voor elke industriële en technische werkomgeving.

Sovella Nederland BV is gespecialiseerd in het leveren van ergonomische oplossingen. Onze technisch hoogstaande producten hebben een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding en voldoen aan de eisen voor een werkplaats – van (ESD) productie tot inpakwerkzaamheden. Van R&D tot aangepaste werkvoorzieningen. Onze stoelen zijn voorzien van diverse ISO keurmerken en de GS veiligheids-certificering.

Onze stoelen hebben een garantie van 10 jaar.

Een korte introductie van de Sovella Nederland ergonomische werkplaatsstoelen.

De ergonomische benodigdheden van werkplaats stoelen in industriële werkomgevingen zijn volledig anders dan andere werkomgevingen, zoals kantoor. De werkzaamheden die worden uitgevoerd op assemblagestations zijn soms precies, soms repetatief, soms met wat meer kracht. Het is niet altijd eenvoudig om dan de ideale werkhouding te vinden in relatie tot de handeling of product. Een werkplaats stoel moet zich perfect aan kunnen passen aan de omgeving, de gebruiker, de handeling het product, zonder dat een goede ergonomische houding verloren gaat, wat uiteindelijk ten koste gaat van de productiviteit, efficiëntie en gezondheid.

In het assortiment van Sovella Nederland zitten handige ergonomische oplossingen zoals zadelkrukken, zit/sta stoelen, ergonomische stoelen, ergoplus stoelen en 24 uurs stoelen. Tevens zijn deze stoelen ook leverbaar als ESD-veilig of cleanroom model. Kies de gewenste stoel, kies de bijpassende stof (of leer), kies de accessoires en zo heeft u de optimale ergonomische werkstoel.

Sovella Nederland BV kan u adviseren over de stoel die het beste past bij uw situatie. Op onze showroom staan diverse modellen om uit te proberen. Wij nodigen u van harte uit om de kwaliteit en mogelijkheden van ons systeem te bekijken. https://www.sovella.nl/zware-werkplaatsinrichting.html#Stoelen

De scholen zijn weer begonnen

De scholen zijn weer begonnen, is uw praktijklokaal al voorzien van gereedschapsborden?

Wist u dat bijna elke school in Nederland gebruik maakt van Sovella / GWS gereedschapspanelen? Sovella Nederland BV is al sinds 1963 importeur van het Sovella / GWS systeem. Wij zijn trots leverancier van diverse schoolinrichters en interieurinrichters. Het systeem wordt zelfs al meer dan 50 jaar toegepast op praktijkscholen en technische lokalen. Vaak hangen de panelen er ook al echt vanaf het begin en kunnen de haken worden aangepast op de hedendaagse toepassing.

Onze panelen worden blind aan de muur gehangen. Dat betekend dat het paneel netjes is afgewerkt aan de zijden en er geen schroeven uitsteken wat gevaar oplevert. Scholen worden ook gezien als veeleisende omgeving, ook hier zijn onze panelen en haken uitermate geschikt.

De panelen zijn herkenbaar aan de vierkante perforatie 9mm x 9mm, met een hartmaat van 38,1 mm. Op de haken staat GWS of een S van Sovella. Twijfel of u onze borden heeft hangen? Neem gerust contact op met onze adviesafdeling.

  

Technishow 2018

Bezoek Sovella Nederland BV op de Technishow 2018

Sovella Nederland BV is als exposant aanwezig op de Technishow 2018, Jaarbeurs Utrecht. Deze technische vakbeurs wordt gezien als één van de meest toonaangevende beurzen op het gebied van techniek en werkplaats.

Dit jaar is het thema van hal 11: Gereedschap, werkplaatsinrichting & techniek en luchtinrichting. Sovella Nederland BV zal hier de laatste innovaties op het gebied van ergonomische werkplaatsinrichting tonen, waarbij het thema 'lean en efficiëncy' zal worden  benadrukt.

Sovella Nederland BV staat in hal 11 op stand G048. U kunt uzelf aanmelden als bezoeker via http://www.technishow.nl/nl-NL/Bezoeker.aspx

Assemblagebedrijf kiest voor Treston Multiline oplossing.

Sovella Nederland B.V. plaats nieuwe assemblagelijn met het multiline systeem

Sovella Nederland B.V. plaatst een nieuwe assemblagelijn, waarbij gebruik wordt gemaakt van het Treston/Sovella multiline systeem. De keuze voor het multiline systeem is gemaakt in verband met de flexibele mogelijkheden en de integratieoplossingen met de concept werktafels. 

Elke assemblagewerkplek is voorzien van de benodigde accessoires zoals verlichting, kantelbare legborden, gereedschapsborden, bakkenstrips en computerhouders.

Het project is voor een internationaal bedrijf, gespecialiseerd in mobiele waterfiltersystemen. Op de specifieke assemblagelijn worden de filters gebouwd, getest en ingepakt. 

 

Ruimtevaart/astronomie organisatie kiest wederom voor Sovella Nederland BV

Sovella Nederland BV breidt High Tech laboratoria uit met Treston opslagsystemen

Sovella Nederland BV heeft de opdracht verleend gekregen het inrichten van diverse laboratoria met Treston opslagsystemen. Deels wordt bestaand industrieël meubilair uitgebreidt met de opslagsystemen.

Er is gekozen voor de Treston opslagsystemen vanwege de standaard ESD-veilige onderdelen, de flexibiliteit en de tevredenheid over de in het verleden geleverde producten. Daarnaast voldoen de producten van Sovella/Treston aan de zeer hoge eisen die worden gesteld aan de producten. De uitbreiding bestaat uit open opslagstellingen en gesloten industriële opslagkasten, waarbij de handgrepen en sloten op de eerder geleverde kasten worden afgestemd.

 

 

 

Sovella Nederland BV breidt wagenpark uit

Sovella Nederland BV kiest voor Mitsubishi ASX

Sovella Nederland BV heeft een nieuwe auto aangeschaft. Hierbij is gekozen voor de Mitsubishi ASX. De auto is gekocht bij Auto Wiegel in Pijnacker en voorzien van het kenmerkende logo door de reclameploeg uit Pijnacker.

Innovator in transformatorstations kiest voor Sovella Nederland BV

Sovella Nederland BV levert lean gereedschaptrolleys voor producent transformatorstations

Onze klant is gespecialiseerd in de innovatieve technology van transformatorstations voor diverse toepassingen zoals thuislaadstations voor electrische auto's. Daarnaast zorgen zo voor de energie afvoer vanaf duurzame energieoplossingen zoals wind- en zonne-energie. 

Het bedrijf heeft als doelstelling om efficiënter te werken door het lean-principe toe te passen in de productiehallen. Hiervoor is na een uitgebreide testfase van enkele maanden gekozen voor de Treston multitrolley. De trolley is voorzien van speciale wielen voor industrie grondoppervlak, met legborden, perfo panelen en GWS gereedschapshaken. 

 

Elke trolley is specifiek ingedeeld voor de werkzaamheden per station zodat zowel het gereedschap als de halffabrikaten eenvoudig en veilig vervoerd kunnen worden over de werkvloer.

Duurzaamheid, robuustheid en flexibilteit waren de doorslaggevende factoren voor de klant. Het project is uitgevoerd in week 25.

 

Refurbishing bedrijf kiest voor continuering samenwerking met Sovella Nederland B.V.

Een bekend refurbishingbedrijf kiest voor het voortzetten van de samenwerking met Sovella Nederland BV. Dit bedrijf is gespecialiseerd in reviseren, repareren en schoonmaken van telefoons, pc’s en laptops.

Een bekend refurbishingbedrijf kiest voor het voortzetten van de samenwerking met Sovella Nederland BV. Dit bedrijf is gespecialiseerd in reviseren, repareren en schoonmaken van telefoons, pc’s en laptops.

Specifiek geconfigureerd

De werktafels zijn specifiek geconfigureerd voor de werkzaamheden per afdeling. Daarbij is rekening gehouden met factoren zoals ergonomie en ESD-veiligheid. Sovella Nederland BV levert opnieuw concept werktafels met handige accessoires zoals energierails, onze Pro-lite 28w verlichting, lean panelenbord en legborden.

In verband met microchip assemblage is ook gekozen voor de Sovella pro-lite verlichting, naast de standaard bedrijfsruimte verlichting.  De Sovella Pro-lite 28w zorgt voor rustige, trillingsarme en ergonomisch verantwoorde werkomgeving.

De tafels zijn tevens uitgerust met energierails, meetopstanden en ergonomische ESD werkstoelen.

Treston/Sovella concept werktafelframes en accessoires voldoen standaard aan de IEC-EN-NEN 61340-5.

Kijk op de website www.sovella.nl voor meer informatie over ESD producten.

Sovella Nederland is sinds 1963 leverancier en importeur van Treston, Fipro en GWS systeem. 

Medische marktleider kiest Sovella Nederland B.V.

Sovella Nederland B.V. levert ergonomische LMT motortafels aan medisch bedrijf

Sovella Nederland B.V. heeft de opdracht gekregen voor het leveren van Treston medische trolleys en Treston LMT motorisch verstelbare werktafels voor het assembleren en verpakken van medische goederen.

Het bedrijf is de marktleider op het gebied van zogenaamde producten die ervoor zorgen dat een ingreep een minimale impact heeft op het menselijk lichaam. Het bedrijf is hierin de marktleider in de wereld en is ook leading op het gebied van Research en Development op dit gebied. 

Het bedrijf kiest ervoor om optimaal ergonomisch te werken. Hiervoor is gekozen voor de Treston LMT motorisch verstelbare werktafel, voorzien van een eenvoudige motorische hoogteverstelling. Daarnaast zijn de tafels voorzien van een uitschuifbare toetsenbordhouder en afsluitbare ladekast. 

Voor de assemblage is gekozen voor de Treston Multi trolley met diverse legborden. 

Het project is afgerond in week 16

 

Sluiting koningsdag

Sovella Nederland B.V. is gesloten op 27 april 2017 ivm koningsdag

Sovella Nederland B.V. is gesloten op donderdag 27 april aanstaande. Wij wensen iedereen een fijne koningsdag toe en zijn u op 28 april graag van dienst.

Sovella Nederland BV op handelmissie Zoetermeer

Sovella Nederland BV vertegenwoordigd op OVPN event 'Handelmissie Zoetermeer'

Samenwerken houdt niet op bij de gemeentegrenzen. Ook met ondernemers en ambtenaren uit buurgemeenten is het goed zakendoen. Het begint met elkaar te leren kennen. Deze handelsmissie is daarvan een goed begin. Er wacht u een in meerdere opzichten interessant programma met bedrijfsbezoeken bij opvallend innovatieve bedrijven. Centraal in het programma staat de mogelijkheid tot netwerken. Dit kan gedurende de ontvangst, de busrit, de bedrijfsbezoeken en natuurlijk de informatiemarkt.

Programma

De Zoetermeerse delegatie zal worden ontvangen in het Bestuurscentrum Pijnacker-Nootdorp waar gezamelijk geluncht zal worden. Hierna zal er een bezoek gebracht worden aan Duijvestein Tomaten, Fugro Engineers, Riverdale Fashionable living en Van Gils Automotive in Nootdorp. 

Informatiemarkt

Vanaf 16.30 uur kunnen de bezoekers en genodigden hun bedrijf op de informatiemarkt presenteren. Deze vindt plaats bij Inducar, Boezemweg 3 in Pijnacker. Sovella Nederland BV presenteert zichzelf en onze producten op deze informatiemarkt.

Uit Pijnacker-Nootdorp? Lid van de OVPN (Ondernemersvereniging Pijnacker Nootdorp), meldt u dan voor 11 april a.s. aan via https://www.ovpn.nl/aanmelden-handelsmissie-zoetermeer/ 

Toonaangevende groothandel installatiebranch kiest voor inpaktafeloplossing Sovella Nederland BV

Groothandel installatiebranch kiest voor werkplekken van Sovella Nederland BV in nieuw DC en geautomatiseerd magazijn in Twello

Onze klant is een onderdeel van Wolseley, 's werelds grootste distribiteur en leverancier binnen de installatiebranche. Met een compleet assortiment van 450.000 producten en een constante en uitgebreide voorraad zijn we altijd in staat om binnen 24 uur producten te leveren.

Vanwege de marktontwikkeling en om de klant nog beter van dienst te zijn is er een nieuw DC BREEAM gecertificeerd DC gebouwd in Apeldoorn. Daarnaast is de locatie in Twello voorzien van een geautomatiseerd orderpick-systeem.

Sovella Nederland BV voorziet dit DC van een geïntegreerde werkplekoplossing, die aansluit op het automatisch orderpicksysteem. De goederen worden per 2 werktafels centraal aangeleverd en kan eenvoudig op de werktafels voorzien worden van de documentatie en verzendstickers, waarna deze eenvoudig op de afvoerband wordt geschoven. 

Elke werktafel is voorzien van ergonomische verlichting en legborden voor ICT en afdichtdeksels.

Na een testperiode is de doorslaggevende keuze op Treston producten gevallen, vanwege de modulaire opbouw, en de veelzijdigheid van de standaard oplossingen.

Het bedrijf neemt de gezondheid, het welzijn en welbevinden van haar medewerkers erg serieus. daarom neemt "Health & Safety" een belangrijke positie in binnen de organisatie. Het project wordt ondersteund door het Europees Sociaal fonds van de Europese Unie.

 

 

Grote online retailer kiest opnieuw voor Sovella retour werktafels

Een grote online retailer kiest opnieuw voor RMA werktafels van het merk Treston

Een grote online webshop heeft opnieuw gekozen voor Treston concept werktafels. Het huidige DC wat op dit moment wordt voorzien van een nieuwe entresolvloer is al geruime tijd een tevreden gebruiker van  onze Treston inboek- en retourtafels. 

De configuratie wordt voorzien van bakkenstrips, energierails en bakkenstrips. De keuze voor deze werktafel is gebaseerd op de flexibiliteit en mogelijkheden die de Treston werktafels bieden met het perfo zuilen systeem. De werktafel is een kopie van de eerder geleverde retourtafels, die onderdeel waren van een 1000 punten verbeter- en leanproces.

De werktafels van Treston zijn voorzien van een nieuw soort HPL werktafelblad. Dit tafelblad is enkele mm dikker en voorzien van een duurzame toplaag en stootranden.

Ook is er gekozen voor de Treston C30AL werkplaatsstoel. Deze stoel is sinds Q4 van 2016 de meest verkochte werkstoel binnen ons assortiment. De stoel is duurzaam, flexibel en bijzonder ergonomisch. 

 

Uitschuifbaar legbord voor uw A4 printer

Treston ontwikkeld printhouder onder tafelblad

Treston heeft een nieuwe printerhouder ontwikkeld, speciaal voor het plaatsen van een A4 of label printer, zodat deze niet in de weg staat bij uw werkzaamheden. 
De printerhouder PSP50 is ideaal voor het plaatsen van printers die frequent of juist minder frequent gebruikt worden.

Sovella Nederland BV heeft de printerhouder in Nederland geïntroduceerd op de laatste editie van de webwinkel vakdagen 2017. Hieruit bleek direct dat het een oplossing is, waar veel logistieke bedrijven naar op zoek waren. 

Een standaard A4 printer heeft een fikse afmeting. Binnen de ergonomische kernwaarden wordt gesteld dat deze dicht bij de medewerker dient te staan, om zo de reikwijdte beperkt te houden. Echter neemt een printer vaak ruimte in beslag op het tafelblad, waardoor de ruimte niet lean en optimaal benut kan worden. 
Met de PSP50 kunt u de printer zo plaatsen dat de papiertray op ergonomische hoogte wordt geplaatst, zonder dat er teveel gereikt hoeft te worden of andere veiligheidsrisico's ontstaan. 
Het gebruiken van de PSP50 printerhouder zorgt dus voor ergonomische en efficiënte werkomstandigheden.

Op onze Sovella/Treston showroom in Pijnacker is dit model te bekijken. Graag nodigen wij u uit om de PSP50 printerhouder en onze andere inpaktafel accessoires te bezichtigen en de mogelijkheden te ervaren. 

Vernieuwde Sovella Nederland showroom

Uniek in de BeNeLux! Een complete Sovella / Treston Showroom van 180m2. Zo kunt u niet alleen de producten zien maar ook uitgebreid de kwaliteit en de mogelijkheden van onze producten ervaren alvorens u een keus maakt voor een merk en leverancier.

Op onze 180m2 showroom staan diverse inpaktafels, karton trolleys, ESD-trolleys en werkplekken, assemblage werktafels, industrie- en ladekasten, zware werkbanken, winkelinrichting en ons fipro wandrailsysteem.

Onze Sovella / Treston showroom wordt regelmatig aangepast, gebaseerd op de laatste innovaties op het gebied van assembleren, verpakken en R&D.

U kunt in onze showroom terecht op werkdagen tussen 8:30 en 17:00. Maak telefonisch of via email een afspraak zodat één van onze adviseurs u kan begeleiden en de kwaliteit en mogelijkheden van ons systeem goed te kunnen beoordelen.

Sovella Nederland BV, Boezemweg 26, 2641 KH Pijnacker

tel: 015-369 41 70 of e-mail: info@sovella.nl           

Webwinkel vakdagen 2017 succesvol verlopen

Afgelopen 18 en 19 januari hebben wij de nieuwste innovaties op het gebied van inpakwerkplekken aan bezoekers van de Webwinkel Vakdagen kunnen presenteren.

Namens alle medewerkers van Sovella Nederland danken wij de bezoekers van onze stand gedurende de webwinkel vakdagen 2017. We hebben veel bekende relaties mogen ontvangen en ook veel nieuwe geïnteresseerden in onze Treston inpaktafels en karton trolleys.

Sovella Nederland BV wederom present zijn op de webwinkel vakdagen 2018 op stand 147. Op dit moment wordt er gewerkt aan een aantal nieuwe innovaties, waarin Treston inspeelt op de komende ontwikkelingen op het gebied van veilig, efficiënt en ergonomisch inpakken.

Showroom

De grootste Treston en Sovella showroom van Nederland is nu nog uitgebreider. Alle getoonde innovaties zijn nu te bekijken en testen op onze showroom in Pijnacker. We nodigen u graag uit om de mogelijkheden te bespreken van ons systeem.

Nieuwe 3D configurator

Sovella Nederland BV lanceert nieuwe Treston/Sovella 3D configurator.

Sovella Nederland BV lanceert nieuwe 3D-configurator voor Sovella en Treston producten

De mogelijkheden zijn eindeloos met de Treston en Sovella werktafels. U kunt nu eenvoudig thuis of op het werk uw ideale werktafel samenstellen. Ten opzichte van de oude configurator heeft u nu de mogelijkheid om de Treston WB werkbank, de TPH werkbank, de TPH werktafel en de vertrouwde workshop en concept te configureren naar wens. 

Treston Moduline is een nieuw concept binnen de Treston/Sovella group. Met 5 standaard elementen kunt u eenvoudig een assemblagelijn opzetten en optimaleren. Met de Treston 3D configurator maakt u eenvoudig binnen enkele stappen een volledige assemblagelijn. 

Wilt u een scherpe offerte aanvragen van uw configuratie dan kunt u dit eenvoudig via dit programma uitvoeren. Uiteraard kunt u ons altijd benaderen voor advies over de mogelijkheden van ons systeem via de sales support en online zendesk chat. 

Zelf proberen? http://3d.treston.us/?duid=sovned

Sovella Nederland BV kerstsluiting

Sovella Nederland BV is gesloten van 27 t/m 1 januari.

 

 

Namens alle medewerkers van Sovella Nederland BV wensen wij u prettige feestdagen en alvast een gelukkig nieuwjaar

 

Ergonomie is belangrijk in Refurbished branche

Refurbished is het schoonmaken, opfrissen én renoveren van een electronisch device. De letterlijke vertaling vanuit het Engels is 'reviseren'.

Refurbished toestellen zijn hot! De recent ontdekte markt van het reviseren van 2e hands electronische toestellen geeft veel voordelen voor de gebruiker en milieu. Daarbij kunt u denken aan een zeer interessante aanschafprijs voor een device of het beschikbaar zijn van een ouder model waar u aan gewend bent. Oude toestellen worden niet simpel weggegooid, maar opnieuw gebruikt na een opfris en controleronde.

Ook in deze branche is het Sovella/Treston concept goed vertegenwoordigt. Om kwaliteit te waarborgen zijn er diverse toonaangevende refurbishment bedrijven die gebruik maken van onze (ESD) veilige werktafels. Naast het repareren en het vervangen van onderdelen worden de toestellen schoongemaakt, ge-update, en verpakt om naar de nieuwe verbruiker verzonden te worden. 

Ergonomie

Doordat deze branche explosief is gegroeid, is er een steeds grotere vraag naar efficiënte en ergonomische werkplekken voor deze medewerkers. Door het toepassen van goede stoelen en doordachte werktafels kunnen al deze werkzaamheden plaatsvinden op één werktafel.

Sovella Treston LMT (Lichte Motor Tafel)

De Sovella Treston Lichte motor tafel is zeer geschikt voor deze toepassing. Wist u dat deze ook standaard ESD-veilig leverbaar is? De tafel is eenvoudig motorisch op hoogte instelbaar en standaard te voorzien van het Sovella Treston® perfo zuilen systeem. Door het inklikken van accessoires stelt u zo de meest optimale werktafel samen voor dit type werkzaamheden. 

 • Gebruik een geperforeerd paneel voor het ophangen van uw gereedschappen
 • Energierails voor het opladen en testen van uw producten
 • Een meetopstand voor documentatie en testapparatuur
 • Voor werkzaamheden met kleine onderdelen raden wij goede verlichting aan van 4.000k of 6.500k, met mimimaal 750 lux p/m1.

Met het Sovella systeem bepaald u zelf wat er op een tafel wordt ingeklikt. Naderhand aanpassen? Geen probleem!

 

 

 

Sovella Nederland op 11e editie Webwinkel vakdagen

Ervaar de nieuwste innovaties op het gebied van ergonomisch en efficiënt verpakken op de Webwinkel Vakdagen 2017

Komt u ons ook bezoeken op stand 244 op de webwinkel vakdagen? Sovella Nederland BV presenteert de nieuwste innovaties op het gebied van ergonomisch en efficiënt inpakken op de inpaktafel. Daarnaast presenteren wij RMA werktafels en diverse handige accessoires zodat uw goederen efficiënter verwerkt kunnen worden. Wij kunnen u adviseren op het gebied van Lean werken, Value added service en ergonomisch werken. 

#Savethedate

Technische Universiteit kiest voor Sovella Nederland BV

Een technische universiteit kiest voor ESD veilige werktafels van Sovella Nederland voor het inrichten van een R&D laboratorium

Een technische universiteit kiest voor ESD veilige werktafels van Sovella Nederland voor het inrichten van een R&D laboratorium. De uitgebreide mogelijkheden van het Treston concept systeem zijn doorslaggevend voor de uiteindelijke besluitvorming.

Een andere doorslaggevende factor is dat de werktafelopstelling op zichzelf al voldoet aan de ESD-norm 61340-5-1. Als deze wordt geplaatst op een ESD-vloer, is er verder geen aarding benodigt.

Alle werktafels zijn voorzien van de ZL3 LED-verlichting met vergrootglas  en de nieuwe Treston ESD werkstoelen.

Het laboratorium geeft studenten de mogelijkheid om onderzoek te verrichten in een technische omgeving. Het project is voltooid in week 46. 

Sovella Nederland BV gesloten op 11 november 2016

Vanwege een teambuilding dag is het DC en de showroom in Pijnacker gesloten op 11 november a.s. Mocht u vragen hebben dan kunt u mailen naar info@sovella.nl. Vanaf maandag 14 november zijn wij u weer graag van dienst.

Product video kanaal

Sovella Nederland BV lanceert een youtube kanaal met product- en montagevideos

Sovella Nederland BV heeft een nieuw youtube kanaal geopend met diverse productvideos en montagevideos.

Het Sovella systeem geeft gebruikers zeer uitgebreide mogelijkheden tot het inrichten van de werkplekken. Mede hiervoor heeft Sovella Nederland BV korte productfilms gemaakt voor diverse branches.

U kunt korte films vinden over inpaktafels voor webshops, ESD-werktafels, Kartontrolleys, VAS-werktafels, het Towerline doorbouw-systeem en onderdelen van de fipro packline.

Bekijk binnen enkele minuten de mogelijkheden van het Sovella/Treston systeem via ons handige kanaal: https://www.youtube.com/user/rpgsovella

Uiteraard beschikt Sovella Nederland BV over een showroom in Pijnacker. In onze 180m2 , vindt u diverse werkplekopstellingen, inpaktafels, assemblagerekken, ladekasten en meer. 


 

 

Sovella Nederland lanceert nieuwe lijn scherp geprijste opslagkasten

Als uitbreiding op de Sovella HD-serie opslagkasten, introduceert Sovella Nederland de nieuwe eco-serie opslagkast met legborden.

Deze afsluitbare kast is standaard voorzien van 4 legborden en wordt volledig gemonteerd aangeleverd. Een lege opslagkast kan eenvoudig worden vervoerd met pompwagen en kan eenvoudig waterpas worden gezet door stelvoeten.

Technische gegevens

 • Wanden 1 mm staal, voorzien van poedercoating in de kleur ESD grijs (RAL7035)
 • Deuren zijn blauw (RAL5007)
 • Draagvermogen 150 kg per legbord
 • Legborden op hoogste instelbaar in stappen van 80 mm
 • Slot met sleutel + 1 reservesleutel
 • 4 Stelvoeten aan de onderzijde
 • Sovella eco opslagkast kan eenvoudig met pompwagen verplaatst worden.

Productcodes en afmetingen

 • SC10040100-07 - Sovella Eco-serie opslagkast 1.000x400x1.000 mm, incl 2 legborden
 • SC10040200-07 - Sovella Eco-serie opslagkast 2.000x400x1.000 mm, incl 4 legborden
 • SC10050100-07 - Sovella Eco-serie opslagkast 1.000x500x1.000 mm, incl 2 legborden
 • SC10050200-07 - Sovella Eco-serie opslagkast 2.000x500x1.000 mm, incl 4 legborden
 • SC12050100-07 - Sovella Eco-serie opslagkast 1.000x500x1.200 mm, incl 2 legborden
 • SC12050200-07 - Sovella Eco-serie opslagkast 2.000x500x1.200 mm, incl 4 legborden

Showroom
Bent u benieuwd naar de kwaliteit en mogelijkheden zijn de Sovella Eco-serie opslagkast? Neem vrijblijvend contact op met Sovella Nederland BV en bezoek onze unieke showroom in Pijnacker. Hier staan 2 modellen van de nieuwe Eco-serie.

Internationaal astronomisch onderzoekscentrum

Internationaal astronomisch onderzoekscentrum kiest voor Sovella Nederland

Onderzoek in astronomie gaat hand in hand met innovatieve technologie. De organisatie is actief in baanbrekende technologische ontwikkelingen, gericht op prototyping, innovatieve observatie-middelen en signaal ontvangst middelen. Hiermee wordt een stevige fundatie gelegd voor hedendaagse en toekomstige astronomische ontdekkingen.

Sovella Nederland BV is betrokken bij het leveren van de diverse werkstations in de algemene ESD-veilige werkomgeving. Als model is de Sovella concept werktafel gekozen. Er is gebruik gemaakt van lage perfo zuilen, zodat de EPA overzichtelijk blijft.

Aan de buitenzijde van de ESD-veilige zone zijn 2 demonstratie werkplekken ingericht zodat bezoekers de ontwikkelingen kunnen bekijken buiten de EPA.

Elke werktafel is voorzien van een klantspecifieke energierail met aansluiting voor data, een schakelaar en noodstop.

Het project is uitgevoerd in week 34

vakantiesluiting Sovella Nederland

Sovella Nederland BV is gesloten van 31 juli t/m 11 augustus ivm de zomervakantie

Sovella Nederland BV is gesloten van 31 juli t/m 11 augustus ivm de zomervakantie. 
De email wordt wel gelezen. Voor vragen kunt u emailen via info@sovella.nl