Systeem 90 - Winkelinrichting

Sovella systeem 90 winkelinrichting

Sovella Systeem 90 heeft sectie maten van 90 cm en 60 cm breed zodat elke ruimte optimaal benut kan worden. Met Sovella Systeem 90 kunt u zelf diverse modellen samenstellen voor het optimaal inrichten van uw schappen. Wandstellingen en (verrijdbare) gondola's zijn in diverse hoogte en dieptematen leverbaar, zonder of met achterwand (perfo of dicht).

De uitwisselbaarheid en de eenvoud van montage maken het Systeem 90 tot een aantrekkelijk opbouwsysteem dat sectie na sectie aangebracht of uitgebreid kan worden. Het systeem is vanwege het eenvoudige montageproces zeer geschikt voor het maken van beurspresentaties. Door het assortiment legborden, voetborden, draadmanden, draadschappen, perfo panelen en ophanghaken is het geschikt voor presentatie van vrijwel alle producten. (zie systeem 90 onderdelenlijst)

Daarnaast is het systeem eenvoudig te combineren met fipro wandrails en GWS haken en panelen. Sovella Nederland BV heeft veel ervaring met en inrichten van winkels. Bel ons gerust voor meer informatie over onze producten en diensten, telefoonnummer 015-3694170.

Meest toegepast in:

  • IJzerwaren handels
  • Kledingwinkels
  • Feestwinkels
  • Standbouw beurs
  • Losse stellingen in workshop ruimte
  • Markt kramen

Winkelinrichting stellingen en onderdelen


 

Systeem 90 - Winkelinrichting Referenties


Canon

Aanlevering van 5S opslagstellingen in fabriek.

Party-time feestwinkels

Aanleveren winkelinrichting diverse feestwinkels

Finse Zeemanskerk

Levering en advisering over winkelinrichting, verrijdbare winkelinrichting en opslagmogelijkheden. Levering van concept werktafel voor onderhoudt aan gebouw en sauna.

Xenos Nederland

Advies en levering van verzendafdeling nieuwe webshop. Configureren van inpaktafels en kartontrolleys. Optimalisatie eerder geleverde inpaktafels.