Sovella Nederland Treston trolleys nabij de inpaktafel

Sovella Nederland Showroom

Wij heten u van harte welkom op onze ruime showroom, die volledig in het teken staat van werkplaatsinrichting. De Sovella showroom geeft een goed inzicht in de mogelijkheden van onze modulaire werkplekken. Ervaar zelf het gemak en eenvoud van het Treston systeem en welke meerwaarde het systeem bied voor uw werkplaats, webshop of laboratorium. Onze ervaren medewerkers zijn enthousiast, pro-actief en beantwoorden al uw vragen op het gebied van werkplaatsinrichting. Klanten die onze showroom bezoeken bestempelen het bezoek als een grote meerwaarde. Daarmee komt het werkproces en de ergonomie ten goede.

Locatie

Onze showroom is gevestigd in Pijnacker midden in de raandstad. De showroom is goed te bereiken met de auto en is slechts 10 minuten verwijderd van de A12. Komt u met openbaar vervoer? Dan is halte Pijnacker Centrum het eenvoudigst. Vanaf daar is het ongeveer 12 minuten lopen naar Sovella Nederland BV.

Covid-19 Update januari 2022

Onze showroom is ruim opgezet, goed geventileerd en geeft de mogelijkheid om voldoende afstand te houden. Is het wenselijk dat onze medewerkers een mondkapje dragen tijdens uw bezoek? Geen probleem.

Wilt u onze showroom bezoeken? Maak hiervoor dan wel een afspraak zodat we het aantal bezoekers per dag kunnen verspreiden. Neem gerust contact op met Sovella Nederland via info@sovella.nl of bel even met 015-3694170

    Vraag direct onze catalogus aan

    Kies een catalogus

    × Stel je vraag via whatsapp