Efficiënte opslag met onze haken en panelen: altijd overzichtelijk en lean

Bij Sovella Nederland BV bereikt u een optimaal overzicht en lean opslag voor uw gereedschappen en onderdelen met onze veelzijdige haken en panelen.

Met een assortiment van meer dan 160 verschillende haken bieden wij de perfecte oplossing voor het effectief opslaan en georganiseerd houden van uw gereedschap. Deze haken kunnen moeiteloos worden bevestigd aan het perforatiepaneel, waardoor u op een eenvoudige manier de ideale opslagconfiguratie voor uw gereedschap kunt samenstellen.

Kies voor Sovella Nederland BV en ervaar de moeiteloze combinatie van overzichtelijkheid en efficiëntie met onze haken en panelen. Optimaliseer uw werkruimte en houd uw gereedschap altijd binnen handbereik.

Optimaal overzichtelijk en lean uw gereedschappen en onderdelen opslaan doet u met de haken en panelen van Sovella Nederland BV. Bezoek onze uitgebreide showroom in Pijnacker en ontdek de vele mogelijkheden.

Onze collectie bestaat uit meer dan 50 verschillende haken voor de effectieve opslag en het georganiseerd houden van gereedschap.De haken kunnen gemakkelijk aan het perfo paneel bevestigd worden. Zo kunt u eenvoudig zelf de ideale opslag voor uw gereedschap samenstellen.

ONZE HAKEN EN PANELEN

Sovella Nederland Treston gereedschapsbord aanschroefbaar in de kleur blauw GWS

PANELEN

De Sovella GWS panelen zijn er voor elk soort werkplaats en veeleisende omgeving. Eenvoudig te bevestigen en verkrijgbaar in diverse afmetingen en kleuren.

Sovella Nederland Treston GWS gereedschapshaak R1 in diverse afmetingen

HAKEN

Onze collectie bestaat uit meer dan 160 verschillende haken voor een effectieve opslag van al uw gereedschap en onderdelen.

Sovella Nederland Treston gereedschapstrolley met gereedschapsbord dubbelzijdig

MONTEUR  TROLLEYS

Met onze trolleys heeft u altijd uw gereedschap bij de hand? Bekijk onze trolleys voor het veilig vervoeren van gereedschap over de werkvloer.

Sovella Nederland Treston TKT10 lean panelenbox met uitschuifbare gereedschapsborden

PANELEN BOX

De TKT-10 panelen box creëert van slechts 1m2 grondoppervlak wel 8m2 opslag. Een ruimtebesparende oplossing voor elke werkplaats.

    Vraag direct onze catalogus aan

    Kies een catalogus

    × Stel je vraag via whatsapp