Sovella Nederland Treston trolleys nabij de inpaktafel

Welkom in de Sovella Showroom

Hartelijk welkom in onze ruime Sovella showroom, waar werkplaatsinrichting centraal staat. Hier krijgt u een uitgebreid inzicht in de mogelijkheden van onze modulaire werkplekken. Ontdek zelf de eenvoud en efficiëntie van het Treston systeem en hoe dit uw ESD-veilige werkplaats, webshop of productie afdeling kan verbeteren. Onze ervaren adviseurs staan klaar om al uw vragen over werkplaatsinrichting te beantwoorden. Bezoekers van onze showroom ervaren dit als zeer waardevol, wat bijdraagt aan verbeterde werkprocessen en ergonomie.

Het Treston systeem is op het oog een  complex systeem, maar geeft de gebruiker de vrijheid om de werkplekken op een manier in te richten dat ze aansluiten op de handelingen. Dit geeft voordelen op het gebied van ergonomie en efficiency op de werkvloer.

Wilt u eerst online de mogelijkheden van onze werk- en inpaktafels bekijken? Probeer dan onze gratis 3D werktafel configurator.

Locatie

De Sovella showroom bevindt zich in Pijnacker, midden in de Randstad. Deze locatie is gemakkelijk bereikbaar met de auto, op slechts 10 minuten afstand van de A12. Reist u met het openbaar vervoer? De dichtstbijzijnde halte is Pijnacker Centrum, op ongeveer 12 minuten loopafstand van Sovella Nederland BV.

Neem gerust contact op met Sovella Nederland via info@sovella.nl of bel ons op 015-3694170. Wij helpen u graag verder.

× Stel je vraag via whatsapp