Sovella Nederland Treston ladekast voor in de werkplaats

LADEKASTEN

Treston is een toonaangevende fabrikant van werkplaatsinrichting en industriële opslagsystemen. Het bedrijf biedt een breed scala aan opbergoplossingen, waaronder Treston ladekasten van hoge kwaliteit die speciaal zijn ontworpen voor het opslaan van verschillende soorten gereedschap, onderdelen en andere materialen.

Duurzaamheid en kwaliteit

Treston ladekasten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor duurzaamheid en een lange levensduur. De kasten zijn bestand tegen slijtage en corrosie en kunnen tegen een stootje, waardoor ze perfect zijn voor industriële omgevingen.

Efficiënte opslagruimte

De ladekasten van Treston bieden een efficiënte opslagruimte voor gereedschap, onderdelen en andere materialen. De lades zijn zo ontworpen dat ze optimaal benut worden en er geen ruimte verspild wordt. Hierdoor kan er meer opgeslagen worden in dezelfde ruimte en wordt de efficiëntie van de werkplaats verhoogd.

Flexibiliteit en aanpasbaarheid

Treston ladekasten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en configuraties, waardoor ze aanpasbaar zijn aan verschillende werkplaatsen en opslagbehoeften. De kasten zijn modulair opgebouwd, zodat je de indeling van de lades kunt aanpassen aan je specifieke opslagbehoeften.

Ergonomisch ontwerp

De ladekasten van Treston zijn ergonomisch ontworpen om het werk gemakkelijker te maken en de productiviteit te verhogen. De lades zijn gemakkelijk te openen en te sluiten, zelfs als ze volledig beladen zijn. Het ontwerp zorgt er ook voor dat de lades niet uit de kast kunnen vallen, waardoor de veiligheid gewaarborgd blijft.

Veiligheid en beveiliging

Treston ladekasten zijn voorzien van verschillende beveiligingsfuncties om de inhoud te beschermen. Alle Treston ladekasten hebben bijvoorbeeld een centraal slot om de lades af te sluiten om te voorkomen dat onbevoegde personen toegang krijgen tot de inhoud. Dit maakt onze ladekasten een veilige opslagoplossing voor waardevolle gereedschappen en materialen.

Als je op zoek bent naar een duurzame, efficiënte en veilige opslagoplossing voor je werkplaats, overweeg dan een Treston ladekast.

Met hun modulaire ontwerp, aanpasbaarheid en ergonomische kenmerken zijn Treston ladekasten een uitstekende keuze voor elke industriële omgeving. Neem contact op met Treston of een van hun distributeurs voor meer informatie over hun ladekasten en andere opslagoplossingen. Neem contact op met Sovella Nederland voor meer informatie en een vrijblijvende prijsopgave van Treston ladekasten.

Sovella Nederland Treston ladekast type 55 hangend onder een werkbank

Ladekast type 55

Robuust ladeblok voor bevestiging onder een werktafel of trolley. De laden zijn standaard 100% uittrekbaar en hebben een draagvermogen 80 kg.

De afmeting is 550 x 715 x H

Sovella Nederland Treston ladekast type 55 met sokkel, hangend of met wielenset voor naast of onder een werkbank

Ladekast type  55

Robuust ladeblok voor opslag nabij een werkbank. Kies uit een vrijstaand model voorzien van sokkel, hangend onder een werkbank of voorzien van Robuuste wielenset (2x bokwiel, 2x zwenkwiel).

De afmeting is 550 x 715 x H

Sovella Nederland Treston ladekast onder een werktafel - ESD-veilig

Ladekast type 30

Dit ladekastje is uitermate geschikt voor bevestiging onder een werkbank of werktafel voor het veilig opbergen van persoonlijke items zoals telefoons, opladers en meer. Deze ladekasten zijn geschikt voor gebruik in een ESD-veilige werkomgeving.

De afmeting is 300 x 454 x 150/220

Sovella Nederland Treston ladekast type 45 hangend onder een werkbank - ESD veilig

Ladekast type 45

ESD-veilig ladeblok voor bevestiging onder een werktafel of trolley. De laden zijn standaard 100% uittrekbaar en hebben een draagvermogen 50 kg.

De afmeting is 450 x 520 x 140/260

Sovella Nederland Treston ladekast type 45 ESD veilig voor naast of onder een werkbank

Ladekast type  45

Robuust ladeblok voor opslag nabij een ESD-veilige werktafel. Kies uit een vrijstaand model voorzien van sokkel, hangend onder een werkbank of voorzien van Robuuste wielenset (4x zwenkwiel).

De afmeting is 450 x 520 x H

Sovella Nederland Treston ladekast ladeblok type 70 afsluitbaar

Ladekast type 70

Robuust ladeblok voor het opslaan van onderdelen, gereedschap en andere waardevolle producten. De ladekast is afsluitbaar en de laden zijn 100% uittrekbaar. Het draagvermogen per lade is 75 kg of 200 kg (op aanvraag). De standaard hoogte van deze ladekast is 1.100 mm of 1.400 mm.

De afmeting is 715 x 715 x 1.100/1.400

Sovella Nederland Treston ladekast ladeblok type 90 afsluitbaar

Ladekast type 90

Robuust ladeblok voor het opslaan van onderdelen, gereedschap en andere waardevolle producten. De ladekast is afsluitbaar en de laden zijn 100% uittrekbaar. Het draagvermogen per lade is 75 kg of 200 kg (op aanvraag). De standaard hoogte van deze ladekast is 1.100 mm of 1.400 mm.

De afmeting is 910 x 715 x 1.100/1.400

Sovella Nederland Treston ladekast ladeblok type 130 afsluitbaar

Ladekast type 130

Robuust ladeblok voor het opslaan van onderdelen, gereedschap en andere waardevolle producten. De ladekast is afsluitbaar en de laden zijn 100% uittrekbaar. Het draagvermogen per lade is 75 kg of 200 kg (op aanvraag). De standaard hoogte van deze ladekast is 1.100 mm of 1.400 mm.

De afmeting is 1.330 x 715 x 1.100/1.400

Sovella Nederland Treston lade indeling met opslagbakken voor in de werkplaats

Uitneembare opslagbakken

Voor het opslaan van kleine onderdelen zijn onze pick-up bakjes set uitermate geschikt. Elke ladekast heeft een indeling waarmee 100% van het oppervlak word gebruikt. Doordat de bakjes zijn voorzien van een uitneembaar schot kunnen per lade wel 112 opslaglocaties worden gerealiseerd. Doordat de laden 100% uittrekbaar zijn word kan elk bakje optimaal worden benut.

Sovella Nederland Treston gereedschap opslag met losse schotten voor in de ladekast

Modulaire tool tray

Voor het opslaan van kleine gereedschappen zoals boortjes zijn onze tool tray sets uitermate geschikt. Elke ladekast heeft een indeling waarmee 100% van het oppervlak word gebruikt. Doordat de tool trays zijn voorzien van flexibele schotjes  kunnen per lade veel specifieke locaties worden gerealiseerd. Doordat de laden 100% uittrekbaar zijn word kan het hele oppervlak optimaal worden benut.

Sovella Nederland Treston lade indeling met stalen schotten voor in de werkplaats

Stalen schotten

Voor het opslaan van kleine onderdelen en gereedschap zijn onze sets stalen schotten uitermate geschikt. Elke ladekast heeft een indeling waarmee 100% van het oppervlak word gebruikt. Wij leveren diverse sets stalen schotten voor diverse toepassingen. Neem contact op voor de ideale samenstelling

Sovella Nederland Treston rubber mat voor op of in een ladekast in de werkplaats

Rubberen mat

Voor het opslaan van special tools of breekbare onderdelen raden wij aan de ladekast te voorzien van een rubberen mat op maat.

× Stel je vraag via whatsapp