Referentieprojecten

Sovella Nederland BV levert oplossing voor nagenoeg elke branch. Op deze pagina tonen wij enkele referentieprojecten die wij met toestemming mogen delen. Bij elk project proberen wij een korte beschrijving te geven voor een algemene indruk. Heeft u vragen over projecten of oplossingen, dan kunt u contact opnemen met Sovella Nederland BV.

Logistiek en Webshops

Sovella Nederland Treston inpaktafel met verstelling voor webshops en logistiek

Inpaktafels DC Blokker met accessoires voor alle ICT benodigdheden en ruimte voor grote een grijpvoorraad kartonnen boven de werkplek.

Sovella Nederland Treston inpaktafel voor webshops en logistieke centra

Concept inpaktafels 1.800×900 mm langs een geautomatiseerde rollenbaan. Bij dit project was het belangrijk dat er ruimte was voor ICT benodigdheden, folders, bedankkaarten en Ranpak inpakmachine achter en onder de inpaktafel.

Sovella Nederland Treston Rollenbaan motorisch verstelbare inpaktafel

Concept inpaktafels 2.000×900 mm langs een zwaartekracht rollenbaan. De inpaktafels zijn motorisch op hoogte verstelbaar en voorzien van handige inpakaccessoires zoals een legbord voor kartonnen, ICT-accessoires en een lean hakenset voor inpakgereedschap.

Inpaktafels logistiek Tilburg

De wens van de klant was om een inpaktafel met alle ICT-benodigdheden, kartonvoorraad en folders naast een geautomatiseerde rollenbaan te zetten, met een extra aflegtafel parallel aan de rollenbaan zodat alle webshop pakketten eenvoudig op de band geschoven konden worden. Ook zijn er lage en hoge kartontrolleys geleverd voor diverse formaten karton en cadeauverpakkingen.

Sovella Nederland Treston inpaktafel met motorische rollenbanen voor webshop etos

De gemotoriseerde concept inpaktafels zijn voorzien van alle gemakken om snel en efficiënt de goederen in te pakken. Het was noodzakelijk om op deze werkplek goede verlichting toe te passen in verband met de donkere werkruimte.

Sovella Nederland Treston concept inpaktafel voor logistieke centra en fulfilment

De concept inpaktafels met zwengelverstelling zijn voorzien van rolkogels om de verzendbakken van de inpaktafel direct in het geautomatiseerde WMS te laden.

Sovella Nederland Treston inpaktafel dubbel met legbord voor karton

De inpaktafels zijn dubbel uitgevoerd waarbij de concept werktafels de staanders delen waardoor de accessoires eenvoudig opgehangen kunnen worden.

Vraag direct onze catalogus aanKies een catalogus