ESD Draaiplateau op werktafel

Het efficiënt en veilig bewegen en draaien van zware of lichte elektronica goederen zorgt voor een efficiënter en veiliger productieproces. Het ESD-draaiplateau wordt op de werktafel gebruikt voor het eenvoudig draaien van elektronische producten. De ESD-draaischijf is een handig hulpmiddel om de handelingen ergonomisch, efficiënt en veilig uit te voeren.

Het draaiplateau is vervaardigd uit RVS, is uitgerust met kogellagers en een geleidende blauwkleurige mat. Het draagvermogen van het ESD-veilige roteerbare plateau is 100 kg bij evenredige belasting.

De hoogte is ca 16mm. Door borgschroefjes aan de zijkant is de draaischijf eenvoudig te remmen. Het ESD-draaiplateau aard zich via het Sovella ESD tafelblad of via een ESD-mat. De Sovella tafelframes, accessoires en tafelbladen zijn standaard ESD-geleidend. Deze voldoen aan de Europese ESD-norm 61340-5-1.

De draaischijf kan worden toegepast in diverse assemblage en productieomgevingen en heeft een diameter 390mm. Ook leverbaar voor werkplaatsen waar ESD-veilig werken belangrijk is. Het draaiplateau is vervaardigd uit RVS, uitgerust met kogellagers en een geleidende blauwkleurige mat. Het draagvermogen van het ESD-veilige roteerbare plateau is 100 kg bij evenredige belasting.

Sovella Nederland Treston multiline assemblage lijn met ESD draaiplateau voor op werktafel of losstaand

    Vraag direct onze catalogus aan

    Kies een catalogus

    × Stel je vraag via whatsapp