Modulaire treston werkplaats trolleys – De perfecte oplossing voor jouw werkplek

Ben je op zoek naar een efficiënte manier om jouw werkplek te organiseren? Dan zijn de modulaire Treston Werkplaats Trolleys precies wat je nodig hebt! Deze trolleys zijn ontworpen om aan al jouw behoeften te voldoen en bieden talloze voordelen voor jouw werkplaats. Op deze pagina bespreken we de voordelen van het modulair samenstellen van deze trolleys en waarom ze een uitstekende investering zijn voor jouw bedrijf.

Volledig aanpasbaar aan jouw behoeften

De modulaire Treston Werkplaats Trolleys bieden jou de mogelijkheid om de trolley volledig aan te passen aan jouw behoeften. Met een breed scala aan modules, zoals lades, gereedschapspanelen en opbergkasten, kun je de trolley samenstellen die perfect past bij jouw werkplaats.

Efficiëntie en productiviteit 

De Treston werkplaats trolleys zijn ontworpen om jouw werkplek efficiënter te maken en de productiviteit te verhogen. Door een georganiseerde en gestroomlijnde werkplek, kun je gemakkelijker en sneller werken, waardoor je meer werk kunt verrichten in minder tijd.

Duurzaam en van hoge kwaliteit

Sovella/Treston Werkplaats Trolleys zijn gemaakt van duurzame materialen van staal. Hierdoor zijn ze robuust en gaan ze lang mee. Een uitstekende investering voor jouw bedrijf op de lange termijn.

Veelzijdig en flexibel

Treston Werkplaats Trolleys zijn zeer veelzijdig en flexibel. Ze kunnen worden gebruikt voor verschillende doeleinden, zoals opslag, transport en werkstation. Dit maakt ze geschikt voor een breed scala aan werkplaatsen, van autogarages tot laboratoria.

Als je op zoek bent naar een efficiënte, duurzame en productieve manier om jouw werkplek te organiseren, zijn de modulaire Treston Werkplaats Trolleys de perfecte oplossing. In verband met hun aanpasbaarheid, efficiëntie, duurzaamheid en veelzijdigheid zijn ze een uitstekende investering voor jouw bedrijf. Kies de modules die het beste passen bij jouw werkplek en geniet van een georganiseerde en gestroomlijnde werkplek!

Bekijk de Treston modulaire trolley op de Sovella Nederland showroom of vraag vrijblijvend een offerte aan voor modulaire treston trolleys.

Sovella TMTH Treston modulaire trolleys voor in de werkplaats. Opslag voor kleingoed

TMTH trolley combinatie 1

De Treston modulaire trolley combinatie 1 is voorzien van handige opslagbakken voor het opslaan van onderdelen en kleingoed.

Deze trolley is modulair opgebouwd en kan eenvoudig worden aangepast naar uw wensen. De Treston modulaire trolley is ook ESD-veilig leverbaar

Sovella Nederland Treston basic trolley combinatie 2 met gereedschapsbord en opslagbakken voor in de werkplaats

TMTH trolley combinatie 2

De trolley heeft een afmeting van M750 x 710 x 1.790 mm en is voorzien van vier zwenkwielen. De trolley is veelzijdig ingericht met een legbord, opslagbakken en een gereedschapsbord. De trolley is dubbelzijdig bruikbaar en ook ESD-veilig leverbaar.

Treston modulaire trolley met instelbare legborden voor de opslag van onderdelen

TMTH trolley combinatie 3

Afmeting M…  x 710 x 1.790 mm en is voorzien van vier zwenkwielen, waarvan 2 met rem. De legborden zijn kantelbaar en op hoogte instelbaar. Er kunnen naderhand legborden en andere accessoires worden toegevoegd om de trolleys compleet te maken.

Sovella Nederland - Treston modulaire trolleys met gereedschapsborden voor het ophangen van gereedschap

TMTH trolley combinatie 5

Afmeting M750 x 710 x 1790 mm en is voorzien van 4 zwenkwielen. Deze Treston modulaire trolleys is dubbelzijdig voorzien van gereedschapsborden. De trolley is ook ESD-veilig leverbaar.

Sovella Nederland Treston modulaire trolley met gereedschapsborden schuin

TMTH trolley schuine borden

Afmeting M750 x 710 x 1790 mm en is voorzien van vier zwenkwielen, waarvan twee met rem. Door de stevige constructie kan zwaar gereedschap eenvoudig en vertrouwd worden opgehangen.

Bekijk de TMTH trolley is de Sovella Showroom te bezichtigen.

Sovella Nederland BV Treston SAP507 trolley met voetbord en handgreep

SAP trolley

De Treston SAP trolley is ideaal voor het vervoeren van apparatuur over de werkvloer of als bijzettafel. Voorzien van 4 zwenkwielen en heeft een draagvermogen van 150 kg en instelbaar in hoogte van 650 – 900 mm. De SAP trolley is verkrijgbaar in de afmeting 500×700 en 1.000×700 mm. ESD-veilig? Geen probleem.

Sovella Nederland Treston gereedschapstrolley met perfo zuilen opbouw en afsluitbare kast

Gereedschapskar type 71 met opbouw

 • Afmeting 710 x 500 x 1800 mm
 • Voorzien van 2 zwenkwielen en 2 bokwielen
 • 2 Wielen voorzien van rem
 • Ergonomische handgreep
 • Ideaal voor het opslaan en vervoeren van gereedschap en meetapparatuur
 • Voorzien van ladenkast
 • Voorzien van afsluitbare perfo kast
 • Accessoires optioneel
Sovella Nederland Treston TRTA transport trolleys verstelbaar voor in de werkplaats

Treston TRTA trolleys

Modulaire transport trolleys voor in de werkplaats. De trolleys zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar. Standaard worden en twee of vier legborden meegeleverd. Deze legborden zijn instelbaar in hoogte. De legborden hebben een draagvermogen van 50 kg per legbord.

  Vraag direct onze catalogus aan

  Kies een catalogus

  × Stel je vraag via whatsapp